Nyheter

Lärare och utbildningsledare kan skriva nyheter som riktar sig till medlemmarna i en grupp. Nyheten visas för medlemmarna på deras startsida i när de loggar in i LearnPoint.

Skriva nyheter

För att skriva en nyhet trycker du i rutan där det står Skriv nyhet... och fortsätter genom att skriva en text i rutan.

Personal skriver en nyhet till en grupp

Om du vill lägga till en bild till nyheten så kan du ladda upp en bildfil från din dator. Tryck på knappen Lägg till bild och välj fram bildfilen på din dator. Om filen är i ett format som LearnPoint inte kan visa så syns en röd prick framför filnamnet, annars är pricken grön.

Lägga till en bild till en nyhet

Klicka på knappen Spara när nyheten är färdig.