Under fliken Kalender för en klass så visas de lektioner, tentor och aktiviteter som har registerats för de grupper som är kopplade till klassens kurser. Endast administratörer kan skapa händelser i klassens kalender eller i kalendern för de kurser som klassen har. Om du trycker på eller låter muspekaren vila över en händelse i kalendern så visas mer information om den händelsen.

Visa kalenderhändelse och ändra intervall

Kalendern kan visas för en dag, en vecka eller en månad i taget. Visning av vecka är förvalt. Det går också att visa kalender för annan dag, vecka eller månad som är innevarande genom att trycka på pilarna uppe till vänster om kalendern. För att snabbare hitta fram till ett visst datum trycker du på den lilla nedåtpilen uppe till vänster. Där kan du välja en dag i en minikalender och då kommer den dagen, veckan eller månaden att visas i kalendervyn.