Kalendern i LearnPoint visar lektioner, tentor och aktiviteter som skapats av en administratör. Genom att trycka på eller låta muspekaren vila på en händelse i kalendern så visas fler uppgifter om händelsen.

Håll muspekaren över för att se detaljer

Kalendern kan visas för en dag, en vecka eller en månad i taget. Visning av vecka är förvalt. Det går också att visa kalender för annan dag, vecka eller månad som är innevarande genom att trycka på pilarna uppe till vänster om kalendern.

För att snabbare hitta fram till ett visst datum kan man trycka på datumen uppe till vänster. Där kan man välja en dag i en minikalender och då kommer den dagen, veckan eller månaden att visas i kalendervyn.

Visa kalendern i iphone, Outlook etc.

Om du har valt din kalender kan du trycka på knappen Publicera kalendern till iPhone, Outlook etc. och publicera din LearnPointkalender på webben så att du kan importera den till din telefon, surfplatta eller dator.

Se schemadetaljer och knapp för prenumerera på kalender

När du trycker på knappen publiceras kalendern i webcal-format. Adressen till kalendern visas på sidan som du kommer till när du trycker på knappen och där finns också instruktioner för hur du ska göra för att kunna se din LearnPoint-kalenders händelser i kalemdern på din iPhone, iPad, Mac, Androidenhet, Outlook eller Windows Phone.

Om du inte vill att din kalender ska finnas kvar som en webcal-kalender kan du avpublicera den genom att trycka på länken Avpublicera min kalender.